Rólunk

A Horgász Egyesületek Heves Megyei Szövetsége az Intéző Bizottságok megszűnését követően 1993.05.01-én jött létre. Elnöke Dr. Gyulavári András úr volt, aki elnöki teendőit 2001.10.01-ig látta el. A Szövetség ügyvezető elnöke Zentai József úr volt , aki ezt a posztot 2006-ban bekövetkezett haláláig látta el. A 2001-es küldött Közgyűlésen a küldöttek Mester László Urat, az Eger és Vidéke Horgászegyesület tagját választotta meg elnökének. Zentai József úr halálával megüresedett ügyvezető elnöki posztra a regnáló elnökség Szabics János urat a Visontai Horgász Egyesület elnökét nevezte ki. Az új ügyvezető elnök 2006.06.10-re rendkívüli küldött értekezletet hívott össze, ahol személyeskedésektől sem mentes forró hangulatú ülésen a küldöttek kis különbséggel Tóth Dezsőt, a Hatvani Horgász Egyesület gazdasági vezetőjét választotta meg a Szövetség elnökének. Az új elnök és az elnökség nagy lendülettel fogott hozzá a sok éves elmaradás bepótlásához. Azonnal átszervezésre került a Szövetség irányítása. Megszüntettük az Ügyvezető elnöki posztot, amiért fizetés járt, és az elnök, valamint az elnökség tagjai „társadalmi munkában végzik feladatukat. Ezzel kb. 3.000.000 Ft bérmegtakarítást hajtottunk végre. A gazdasági vezetőt is lecseréltük, és igazi gazdasági szakembert alkalmazunk. A szervezet azonnal hozzákezdett a számítástechnikai fejlesztéshez. Pályázatot írtunk ki egyesületeinknek, és akik nyertek, azok számítógépet vehettek maguknak, hogy a nyilvántartást korszerűsíteni tudjuk. Tagnyilvántartó programot fejlesztettünk ki, amivel gyorsabb, és naprakész nyilvántartást tudunk elérni. A Szövetség Horgász verseny sportja 2006-ban nem volt. Három év alatt sikerült egy ütőképes csapatot kialakítani, akik először az Országos Horgász Csapatbajnokság II. osztályában szerepeltek. 3 évi erőfeszítés után felkerültünk az I. osztályba, ahol azonnal bajnokságot nyertünk. Azóta is minden évben a Heves Megyei csapat dobogós helyezést ért el. 2011-ben csatlakozott Szövetségünkhöz a „Mátrai Pergetők” horgász egyesület. A csapat tagjai reprezentálják a a magyar pergető verseny horgász sportot. Az Olaszországi világbajnokságon a csapat két tagja világbajnoki címet ért el, ezzel is növelve a Heves megyei versenysport elismertségét.

A Horgász Egyesületek Heves Megyei

Szövetsége

elnökségének tagjai:

Elnök: Tóth Dezső

 

kepem-ujsagnak
 
2000-től a Hatvani H.E. gazdasági vezetője.
2004-től a Hatvani. H.E. küldötte a Megyei Szövetségben
2006-tól a Heves Megyei Horgász Szövetség elnöke
2011 és 2016-ban újraválasztva.

Elnökség tagjai:

 

Fábián János
FabianJanos
         A Buzásvölgyi Horgász Egyesület egyik
alapító tagja, 1991-től vezetőségi tagja, majd később elnöke
lettem.Ezt a feladatkört jelenleg is betöltöm. A megyei
elnökség  tagja vagyok.
Recski , elnöki megbízatásom 2019 évig szól, igyekszem
megbízatásaimmal járó feladataimat jól ellátni.
 
Dávid Ferenc
david-ferenc

Horgászattal gyermekkorom óta foglalkozom. A hobbiból későbbiek folyamán elhivatottság lett. 2000-ota pergetés az a szakág ahol a horgászat iránti elhivatottság kiteljesedett. Alapító tagja vagyok a „Márai Pergetők” HSE-nek. Az egyesületben két cikluson keresztül elnökként tevékenykedtem, jelenleg vezetőségi tagja vagyok egyesületünknek. A Heves Megyei Szövetségben második ciklusban vagyok vezetőségi tag. A MOHOSZ választmányának szintén a második ciklusban vagyok a tagja. Tíz éve elköteleztem magam a Pergető horgászat versenyzési oldalán. Fontosabb eredményeim: 2009. Országos Parti Pergető bajnokság 3. helyezés, 2010. Országos Pergető Bajnokság 1: hely. 2011 Csapat Pergető Világbajnoki 1. hely, 2015. Országos Rapala Pergető Bajnokság 1. hely. Számos egyéb Pergető versenyen dobogós helyezést értem el. Két évben a Magyar pergető válogatott csapatkapitányaként tevékenykedtem, 2010-ben Andorra – Parti Pergető Világbajnokságon, 2011 Olaszország – Csapatpergető Világbajnokság.

Kocsis Péter

kocsis-peter

2003 óta a Sátoraljaújhelyi Tokaji Ferenc Sporthalász és Horgász Egyesület vezetőségi tagja. A vezetőségben voltam a Fegyelmi Bizottság elnöke, majd Horgász mester. 2016 óta az egyesület alelnöki címét töltöm be. 
Podonyi Mihály
A Megyei Szövetség F:E:B. elnöke
podonyi-mihaly
 Podonyi Mihály vagyok, 1979 -től horgászom. 1998 -tól a Selypi
Horgászegyesület tagja, 2006 -tól az 1952 -ben alakult Selypi
Horgászegyesület megválasztott elnökeként tevékenykedem. Heves megyei
horgászegyesületek szövetségében felügyelő bizottsági tisztséget látok el.